James Rodríguez pótolhatja Asensiot – Real Madrid

A Marca szerint James Rodríguez mégis maradhat a Real Madridnál, hogy a sérült Marco Asensiot pótolja a jobb szélen.

Asensio tegnap hajnalban térdszalag sérülést szenvedett az Arsenal elleni mérkőzésen, így kénytelen lesz 6-8 hónapot kihagyni a szezonból. Így James Rodríguez veheti át a helyét a keretben.

James nem rég tért vissza a Bayern Münchentől, miután 2 évig kölcsönben játszott náluk. Zidane terveiben nem szerepelt a kolumbiai középpályás, viszont Asensio sérülésével mégis helyet kaphat a spanyol Marca szerint.

 

Jamest szóba hozták többek közt a Napolival és az Atletico Madriddal is az elmúlt hónapok során. De a játékos legszívesebben a Realnál maradna és kivívná a helyét a kezdőben.

Asensio sérülésével bajba került Zidane, mivel így emberhiánnyal küzd a jobb szélen. Gareth Bale, aki eddig a jobb szélső pozíciójában játszott, szinte biztos, hogy még idén nyáron távozik a csapattól. Ugyanakkor Lucas Vazquez is az átadó listán szerepel. Míg Rodrygoval nem számolhat Zidane, mivel a 3 EU-n kívüli játékos helye már foglalt a keretben.

Így nem marad túl sok opciója Zizounak, csupán James, aki nem rég kapta meg a Spanyol állampolgárságot és Vinícius Junior. Igaz az utóbbi bal szélen sokkal jobb teljesítményt nyújt. A két dél-amerikai sztár mellett, még Brahim Diaz kerülhet szóba.