Zidane “Bale jól játszott, örülök neki” – Real Madrid

A Real Madrid edzője, Zinedine Zidane elégedett volt Gareth Bale teljesítményével, aki csereként beállva gólt szerzett az Arsenal elleni Nemzetközi Bajnokok Kupája mérkőzésen.

A Real Madrid 2:0-ás hátrányból fordított az Ágyúsok ellen, ahol a második félidőre csereként beálló Bale és Asensio szerezték a csapatuk góljait. Végül büntetőkkel nyerték meg a mérkőzést.

Az elmúlt hetek slágertémája a Realnál Bale jövője, aki nem igazán akarja elhagyni a klubot, legalábbis nagy igényeket támaszt a jövőbeli klubja felé. Míg a csapat edzője, Zidane sem számol a walesi válogatott játékossal és szeretné, ha minél előbb eligazolna a klubtól.

 

Azonban a mai teljesítményével Zidane nagyon meg volt elégedve, de ez nem változtat szerinte a dolgokon.

“Bale jól játszott és örülök neki.” – nyilatkozta Zidane a lefújás után.

“Mint mindenki más, ő is velünk van és folytatja a munkát. Nem tudom mi fog történni. Játszani akart, míg a másik nap nem.”

“Jól játszottunk amikor 10-en voltunk 11 ellen és jobbak voltunk amikor 10 a 10 ellen volt.”

“Nem beszéltem még vele.”

“Normálisan edzett és ez az amiért játszott. Nem változott semmi sem, tudjátok a szituációt.”

Marcos Asensiot le kellett cserélni a második félidőben sérülés miatt. “Ez aggasztó. Remélhetőleg nem súlyos, de korházba kellett vinni vizsgálatokra. Rosszul nézett ki, aggódunk.”

“Marcelo sokat működött közre. Ő egy kivételes játékos és meg fogjuk tartani. Számomra semmi sem változott.”

“Nincsenek terveim Marianoval. Csapatokat rakok össze, ennyi az egész. Meglátjuk mi fog történni a következő mérkőzésen.”

“Elégedettek vagyunk Hazarddal, és minden játékossal.”