A Manchester United és a PSG is szerződtetné Bakayoko-t, ha a Chelsea nem tartana rá igényt

A Chelsea középpályása iránt, aki előző szezonját a Milan csapatában töltötte kölcsönben, érdeklődik a Manchester United, de a PSG is ott van a felsorolt csapatok között. A Chelsea-nél pedig Lampard fog dönteni a jövőjéről. Vajon kell a kékeknek a francia?

A Chelsea csapatában Bakayoko az előző előtti szezonban zavarba ejtő viselkedése és teljesítménye után a londoni csapat kölcsönadta a játékost. Olaszországban a formája javult, sőt rendkívül jól játszott, és így úgy gondolják, hogy Bakayoko kaphat még egy esélyt.

FBL-ENG-PR-ARSENAL-CHELSEA
Kép: 90 min

Azonban ha Lampard úgy gondolja, hogy nincs szüksége a játékosra, akkor a RMC információja szerint a PSG és a Manchester United is szívesen látná csapatában.

 

Leonardo, aki előző szezonban még a Milan vezetőségénél volt, immáron a PSG csapatánál van. A játékos védekező középpályás és azt írják, hogy a játékost ideális jelöltnek látják.

Leonardo kapcsolatba lép Bakayoko ügynökével és arra törekszik a legenda, hogy előre lépjen.

Tiemoue Bakayoko
Kép: 90 min

Ugyanakkor tudják, hogy a Manchester United-el kell versenyezniük, és a “Vörös Ördögök” ‘nagyon érdekeltnek tarják a játékost. A manchesteri vörösök elveszítették Herrera-t, és Matic illetve Pogba is veszélyben van, ami azt jelenti, hogy a középpálya megerősítése elsődleges lesz Solskjaer kívánságlistáján.

Az Arsenalnal nagy potenciájú játékosnak nevezik, de nem valószínű, hogy kifizetik érte a 40 Millió Eurót.

Bakayoko a Chelsea csapatával kezdte a felkészülést, és Lampard még gondolkozik. A tréner július 13-án hoz majd végleges döntést.

A Chelsea két felkészülési mérkőzést fog játszani a nyári kupában, így ami azt illeti, egyáltalán nincs sok ideje Bakayoko-nak, hogy mutasson olyan játékot, melyet meggyőzi a vezetőséget a megtartásában.

Azonban ha betudja bizonyítani, hogy képes harcolni a Chelsea címerért, akkor elengedhetetlen játékos marad a csapatban. (90.min)