Real Madrid: Hierro szerint Raul nagy dolgokat fog elérni

Fernando Hierro, a Real Madrid legendája adott egy interjút, amelyben kitért korábbi csapattársára, Raul Gonzalezre is. Most újra meg lehet az esélyük, hogy együtt játszanak, amennyiben felépül a kisebb sérüléséből. Vasárnap ugyanis egy jótékonysági mérkőzés keretében ütköznek meg a Bernabeuban a Real Madrid és a Chelsea legendái.

Hierro, a Marcának adott interjúja:

Tavaly ilyenkor még Spanyolországot vezényelted a világbajnokságon…

“Ilyen az élet. Vannak dolgok, amik történnek velünk. Megtettem, amit meg kellett akkoriban. Nincs szükség, hogy utólag gondolkozzunk rajta. Én tudom, miért tettem. Ha visszamehetnék az időben, újra megtenném. Az országomnak szüksége volt rám, és nem mondhattam nemet.”-emlékezett vissza a sikertelen világbajnokságra a klubikon Hierro.

 

Változtatnál valamin?

“A dolgok maguktól jönnek feléd, és szembe kell nézned velük. Nem nézhetek vissza, mert egy nagyon nyugodt természetem van. Ez a legjobb, ami történhet.”

Most mi lesz a következő lépésed a futballban?

“Nem sietek sehová. Nyugodt vagyok, élvezem a pillanatot, élvezem az életet és megélem a helyzeteket, maik nap, mint nap szembejönnek. Dolgok történnek és lesznek döntések, amiket meg kell hoznom. Most viszont nyugodt vagyok. Ha jön valami hívás, az lesz a következő dolog, ami miatt aktívizálom magam.”

Nem hiányzik, mikor nap, mint nap edző voltál?

“Mindent élvezek, ami szembe jön velem. Ez nem arról szól, hogy hiányzik-e valami, vagy nem. Élvezem az életet, ennyi.”

Milyen érzés visszatérni a Real Madrid csapatához a jótékonysági meccs keretében?

“A Madridismus olyan dolog, ami mindig ott van belül és megmutatja magát ezeken a mérkőzéseken. Emlékeztet arra, mik voltunk és mik vagyunk ma is, mert a Real Madrid bennünk él. Ez az otthonunk, a stadionunk, a címerünk. Mondtam már előtte is, semmit nem tervezek, a dolgok jönnek maguktól.”

Hierro szerint jó úton jár a klubja…

Mi a véleményed arról, ami a Real Madrid háza táján történik az igazolásokkal?

“Visszatért az izgatottság. Nagyszerű igazolásokat hajtanak végre, logikusság egy rossz szezon után. Gyorsan, és jól cselekednek.

Zinedine Zidane-al a frontvonalban…

“Ez volt a legjobb hír, ami a Madriddal történhetett. Vele a volánnál, minden vissza fog térni a régi kerékvágásba. Ő lesz a csoport viszonyítási pontja. A visszatérése a legjobb dolog volt, ami a Real Madrid csapatával történhetett.”

És Raul a Castilla edzője…

“Raul nagyon felkészült és a klub egyik ikonja. Biztos vagyok benne, hogy fenomenális lesz, máshogy nem történhet. A legjobbakat kívánom neki a Castillánál, nagy tudással rendelkezik.

Mit gondolsz arról, ami Luis Enriquével történt, arról, hogy el kellett hagynia a válogatottat?

“Minden támogatásomat és energiámat el szeretném küldeni neki. Sok mindenen megy keresztül. A család a legfontosabb dolog, logikus, hogy velük szeretne lenni. Remélem, minden visszatér a normális kerékvágásba. Nagyszerű edző és magasra tette a lécet.

Marca.com

Megosztás:

 

×

Követsz minket Facebookon?