Hazard: “Megpróbálok a világ legjobbja lenni.”

A Real Madrid csütörtök délután megtarotta Eden Hazard hivatalos bemutatását a Santiago Bernabeuban. A Chelsea klasszis játékosa 100 millió euróért csatlakozott a Blankókhoz, eddig nincsen hivatalosan száma a csapatnál.

Hazard és Pérez
Hazard számnélküli mezzel lett bemutatva

Hazardnál csupán Cristiano Ronaldora voltak többen kiváncsiak a Real Madridnál. A belga ász bemutatását 50 000 ember nézte a helyszínen, míg Cristianoét 70 000-ren nézték végig.

Hazard szerint megnyerheti az Aranylabdát, de a csapatra koncentrál:

“Megpróbálok a világ legjobbja lenni. De először is azt akarom, hogy a legjobb csapat legyünk és trófeákat nyerjünk. Felkészültem erre az új kihívásra.”

 

“Az Aranylabdát Luka Modric kapta ebben az évben (2018-ra utalt). Nem tudom, hogy a Real Madriddal könnyebb-e megnyerni, még akkor sem, ha sok játékosuk megkapta már. De én a csapatra koncentrálok. Ha minden jól megy, miért is ne? Ez a fejemben van, de nem foglalkozom vele.”

“A kapitány nagyon jól rúgja a büntetőket. Ha megkérne engem, amit nem hiszek hogy megtenne, akkor elvállalom.”

“Az én álmom, hogy élvezzem a játékot, a pályát, megnyerjem a mérkőzéseket. Amikor a Real Madridnál játszol, akkor trófeákat akarsz. Megpróbálod megnyerni amit csak lehetséges, hogy történelmet írj a Real Madriddal.”

Gyerekkori példaképe Zidane:

“Mindenki tudja, hogy Zidane a példaképem gyerekkorom óta és az a tény, hogy ő a vezető ezdő a Real Madridnál, az egy nagyon fontos tényező. De nem csak ez, már korábban szerettem volna a Real Madridhoz csatlakozni. Szeretek a bal oldalon játszani, vagy a 10-es pozíciójában.”

Mindig is a Real Madrid volt a kedvence:

Hazard megcsókolja a Real Madrid címerét
Hazard megcsókolja a Madrid címert

“Ez boldoggá teszi a családom, tele vagyunk érzésekkel, hihetetlen megtiszteltetés. Nagyon izgatott vagyok az új szezon miatt és szerintem jól fog menni.”

“Erről a pillanatról álmodtam gyerekkorom óta. Mindig is a Real Madridnak szurkoltam, hogy itt játszhatok és ezt a mezt viselhetem, hatalmas megtiszteltetés.”

“Nagyon izgatott vagyok, hogy a Real Madridért játszhatok és sok trófeát megnyerhetek. Csak élvezni szeretném ezt a pillanatot.”

Hazard trükközött egy kicsit a Bernabeu gyepén:

Majd spanyolul üzent a szurkolóknak: “Mindenkinek nagyon köszönöm, Hala Madrid!”