De Ligt: “Ronaldo megkért hogy menjek a Juventushoz”

Matthijs de Ligt és Cristiano Ronaldo váltott pár szót a Nemzetek Ligája döntő után, amin láthatóan nagyon nevettek. Az Ajax ifjú titána szerint, Ronaldo arra kérte, hogy csatlakozzon a Juventushoz.

Tegnap este Portugália 1:0-ra legyőzte Hollandiát a Nemzetek Ligája döntőjén Goncalo Guedes góljával. A végső sípszó után De Ligt gratulált Ronaldonak, amikor pár szót is váltottak és nagyot nevettek. A mérkőzés utáni interjúban a fiatal védőt erről is kérdezték.

“Ronaldo megkért, hogy menjek a Juventushoz.” – De Ligt az NOS-nek.

 

“Egy kicsit lesokkolt a kérdés, ezért nevettem. Először nem értettem.”

Több topcsapat is szeretné leigazolni az Ajax csapatkapitányát, azonban még ő maga sem tudja hol szeretné folytatni a pályafutását. A Barcelona, a Paris Saint-Germain, a Bayern München és a két manchesteri gigász is szívesen látná De Ligtet a csapatában a Juventus mellett. De az sem kizárt, hogy marad még egy évet a amszterdamiaknál.

“Most nyaralni megyek. Jól meg fogom fontolni, hogy mi is a legjobb nekem, aztán meghozom a döntésemet. Egy fiatal játékosnak, mint én, nagyon fontos hogy egy olyan klubhoz menjen ahol folyamatosan játszhat. Ez a fő szempont.”