Robertson számára minden nap Karácsony Liverpoolban

A Liverpool legenda, Sir Kenny Dalglish kihangsúlyozta, hogy nem kell félni azért, mert Robertson iránt fog érkezni egy néhány jó ajánlat. A balhátvéd egy ideig biztosan nem hagyja el a klubot, mivel nincs oka távoznia az átigazolási időszakban.

Robertson vitathatatlanul a Premier League legjobb balhátvédje volt az előző szezonban. Így felmerült az a gondolat is, hogy egy csapat megpróbálná leigazolni a tehetséges játékost. A Barcelona érdeklődik iránta, de valószínűleg nem fog odaigazolni.

Scotsman és Dalglish szerint a 25 éves játékosnak nem áll szándékában elhagyni a klubot.

 

Robertson minden reggel úgy ébred, hogy azt hiszi Karácsony van.” – Mondta Dalglish a Sunday Post-ban.

“Ezért nem hinnénk, hogy egy másik klubhoz eligazolna.”

“Azt mondták, hogy néhány nagy európai klub érdeklődik iránta. Egy kérdés volna. Mért hagyná el a Liverpoolt? Valaki mondja már meg, de komolyan!”

Roberetson az elmúlt évad egyik legnfontosabb kulcsjátékosa a Liverpoolnak. 11 gólpasszt jegyzett 36 Premier League mérkőzésen. A Bajnokok Ligájában pedig 2 gólpasszal zárt, mindezt balhátvédként.

Dalglish, aki 1977-től egészen 1990-ig 502 meccset játszott a Liverpool csapatában, amin 169 gólt könyvelt el. 1985-91-ig pedig játékos-edző volt. Úgy véli, hogy a védő a csapat egyik legbefolyásosabb szereplője.

‘Andynek minden joga megvan, hogy büszke legyen arra, amit a segítségével ért el a Liverpool az elmúlt 10 hónapban.” – Folytatta a legenda.

“Hétről hétre nagyon meggyőző volt és hatalmas közreműködést mutatott. Amit a csapat kihoz belőle minden egyes mérkőzésen, az figyelemre méltó.”