Juventus pénzt és játékost ajánlana Pogba ligazolásáért

A Juventus szeretné visszaszerezni Paul Pogbat a Manchester Unitedtől. Most a Gazzetta dello Sport értesülései szerint pénzt és játékost is ajánlanának a francia világbajnokért cserébe.

Pogba 3 éve igazolt a Manchester Unitedhez 105 millió euróért. Most a Juventus szeretné visszahozni. Ez azonban legalább 100 millió euróba kerülne, még úgy is, hogy Pogbat sok bírálat éri Manchesterben mind a klub, mind a média és a szurkolók irányából. A Juve úgy szeretné csökkenteni az árát, hogy pénz mellé Alex Sandro, Douglas Costa, vagy Paulo Dybala játékjogát ajánlanák fel.

Real Madrid is szívesen leigazolná a francia középpályást, akik az elmúlt héten már bejelentették Luka Jovic és Eden Hazard leigazolását is.

 

Pogba 4 évet töltött korábban a Juventusnál, ahol nagyon jó kapcsolatot ápolt a klubbal és a szurkolókkal. Gyakran vissza is tér Turinba meglátogatni korábbi csapattársait, legutóbb 1 hónapja tette, Andrea Barzagli visszavonulásakor. A közösségi médiákon ezt csak úgy kommentálta, hogy ‘haza utazik’.