Ancelotti sokáig szeretne maradni Nápolyban.

Hiába csak pár hónapja van a Napolinál, úgy tűnik Carlo Ancelotti máris beleszeretett Nápolyba. A korábbi Bayern München edző arról mesélt a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában, hogy szeretne minél hosszabb időt a klubnál tölteni.

“Nagyon sok mindent imádok a városban: a tájat, a fényeket, az öblöt ahonnan láthatod Caprit, a Vezúvot. Reggel felkelsz és egy csodálatos festmény van előtted. Az emberek nagyon barátságosak. Nápolyban mindenkit szeretettel fogadnak, senkit se közösítenek ki. Szeretem azt a szenvedélyt és tiszteletet, ahogy a klubbal bánnak. Szeretnék az az edző lenni aki sokáig a klubnál marad, mint mondjuk Angliában, szerintem ez a megfelelő hely hozzá.”

Az edző arról is beszélt, hogy véleménye szerint melyik tulajdonság a legfontosabb egy játékosban: “Legyen okos, aztán jön a tehetség majd a fizikum. A labdarúgás mindenkié és az hogy technikailag és taktikailag okos legyen az jóval fontosabb, mint a fizikum. Természetesen nem elég okosnak lenni, számít a személyisége is, nem árt ha valaki nem fél a fontos mérkőzésektől.”

 

Ancelottit természetesen megkérdezték arról is, mit érez azzal kapcsolatban, hogy kicsit lemaradtak a Juventustól: “Hiszek abban, hogy a csapatunkban nagyon sok potenciál van, bebizonyítottuk a Bajnokok Ligája igen kemény csoportjában is. Nagyon sokat fejlődött az elszántságunk. Folyamatosan, intenzíven kell dolgoznunk, de mindenek felett versenyképesnek kell lennünk. Juventus? Nagyon erősek és kiegyensúlyoztak, de nem mondanám, hogy legyőzhetetlenek. Sose találkoztam még olyan csapattal akiket ne lehetett volna megverni. Azonban rendkívüli módon kell játszanod, hogy tartsd velük a lépést.” -zárta mondandóját Ancelotti.

Megosztás:
Láttad már?
Cresta Posts Box by CP