Reakciók a Chelsea -Fulham után

Rubern Loftus-Cheek a Sky Sportsnak: “Nehéz mérkőzés volt. A Fulhamnek új edzője van és nagyon masszívnak tűnnek. Szükségünk volt a második gólra, mert időről-időre veszélyesnek tűntek. Amikor lehetőségem volt, akkor igyekeztem a legjobbat nyújtani.”

Pedro, az első gól szerzője: “Nagyon fontos, hogy győzzünk és visszaszerezzük az önbizalmunkat. Boldog vagyok, hogy megszereztük a 3 pontot. Ngolo Kante az egyik kulcsjátékosunk, neki köszönhetem a gólomat.”

Sarri szintén a Sky Sportsnak: “Nagyon fontos győzelem. Jól kezdtünk, aztán 1:0 után a játékosok jól játszottak, de nem tartottuk kezünkben a mérkőzést. Talán egy picit feszültek voltunk.”

 

Kantéról: “Szerintem jól játszott, jól védekezett. Egy picit fejlődnie kell taktikai szempontból, de ez természetes. Az előző szezonban kettő vagy három személyes középpályán középen játszott, szóval egy kicsit alkalmazkodnia kell.”

Loftus-Cheekről: “Az elmúlt három hétben sok problémámat megoldotta. Az Európa Ligában volt a legjobb teljesítménye taktikai szempontból. Gond nélkül pályára küldhetem és tudom, hogy jól fog teljesíteni.”

“Moratának volt egy jó időszaka és Giroudnak is. Természetes, hogy néha Morata játszik, néha pedig Giroud. Ez rendben van.”

Ranieri: “A kezdésnél odaajándékoztunk a gólt a Chelseanek, de aztán jól reagáltunk… Szerintem sokkal jobban játszottunk a második félidőben. Megvoltak a helyzeteink, hogy kiegyenlítsünk. Így kell folytatnunk a jövőben is.”