Alba: nem mondtak még semmit sem a hosszabbításomról

Jordi Alba a tegnap esti Atletico Madrid elleni 1:1-es döntetlen után nyilatkozott a sajtónak:

“Az Atleticonak meg vannak a játékosai ahhoz, hogy sokkal támadóbb szelleműen játsszák a focit, de Simeone stílusa miatt sikeresek, így nem fog megváltozni.”

“Nyugodt  vagyok a hosszabbításommal kapcsolatban. Nem tudom mit gondol rólam a klub, de furcsának találom, hogy nem mondtak még semmit se erről. Egyáltalán nem tudom, hogy fognak-e valaha is beszélni róla.”

 

A védőnek még másfél év van hátra a szerződéséből, de több európai nagy csapat figyelmét is felkeltette (az egyik közülük a Juventus).

Elsőre furcsa lehet a nyilatkozata, talán másodikra is. Viszont a Mundo Deportivo szerint jövő héten lesz egy találkozó a klub és Vicente Forés (Jordi Alba képviselője) között, ahol a szélső hátvéd új szerződése lesz a fő téma.

A Barca hátvédéjének nincs tudomása az ügynöke lépéseiről, aki nem akar addig semmit sem mondani amíg le nem ül Pep Segurával egy asztalhoz. Alba ezért mondta a mérkőzés után, hogy furcsának találja a kommunikáció hiányát.

A játékos nem akar távozni a csapattól, továbbra is szeretne Leo Messi csapattársa maradni és trofeákat nyerni a Camp Nou számára.