Martial helyzetét figyeli a Chelsea és a Juventus is

A Manchester United, a Juventus és a Chelsea januári érdeklődésére számít Anthony Martialért, mert a szerződés hosszabbítási tárgyalások nehezen haladnak a Sky Sports News szerint.

A United aktiválta opcióját és egy évvel meghosszabbította a játékos szerződését, így Martial 2020 nyaráig ál szerződésben a csapattal, miután a francia támadó elutasította a klub legújabb ajánlatát.

A Sky Sports News szerint a felek nagyon messze van az egyezségtől, annak ellenére, hogy továbbra is tárgyalnak.

 

A Chelsea érdeklődve figyeli a játékos helyzetét és lépésre szánhatja magát, ha sikerül az egyik saját játékosát értékesítenie a télen, ahogy a Juventus is.

A United szeretné hosszú távon a klubnál tartani a Martialt, ezért nyár óta folyamatosan tárgyalnak a játékossal, a csapat edzője, Jose Mourinho inkább eladta volna.

A United vezetősége továbbra is szeretné megtartani és hisznek benne, hogy Martialban sokkal több van és félnek tőle, hogy esetleg új csapatában sikerül ezt bebizonyítania. 2015-ben a Manchester United a világ legdrágább tinédzserévé tette, amikor leigazolták a Monacotól.

Martial most már 22 éves, 6 gólt lőtt a legutóbbi 7 mérkőzésén minden sorozatot figyelembe véve, így sikerült a United kezdőjébe beverekednie magát.

forrás

 

Megosztás: