Kean januárban távozhat a Juventustól

Testvére szerint Moise Kean, a Juventus csatára januárban csapatot válthat, de legalább is kölcsönbe szinte biztosan távozik, mert “ki szeretné próbálni magát másik bajnokságban is”.

A 18 éves játékos akár be is mutatkozhat ma este Olaszország színeiben, de az idei szezonban mindössze 12 percet játszott csak a Juventusban.

“Természetesen nagy az elégedettség, nagyon boldog és remélem bemutatkozhat az USA ellen ma este.” – mondta Giovanni Dossé a TuttoJuvenak.

 

“Moise nem igazán találja a helyét a Juventusnál, főleg azért mert olyan bajnokok vannak itt mint Ronaldo, Dybala és Mandzukic.”

“Ilyen játékosok mellett nem sok játékidőre számíthat. Nagyon elszánt, hogy játszhasson és remélem teljesülni is fog.”

“Nagyon sokat tanul a csapat nagy bajnokaitól, de ő még mindig csak egy srác, aki szeretné kinyújtóztatni a lábát és megmutatni mit is tud.”

“Parma vagy Sampdoria? Nem hiszem, hogy Moise Olaszországban maradna, januárban szeretné kipróbálni magát egy másik bajnokságban.”

“Nem tudom mennyi csapat szeretné leigazolni, de meglátjuk hogyan alakul majd a helyzet. Főleg azért, mert sok minden alakulhat még januárig.”

Megosztás:

 

×

Követsz minket Facebookon?