Ramos sokat segített nekem – Marcelo a Real Madridnál töltött 12 évéről

Marcelo már 12 éve szolgálja a Real Madridot. Mijatovic fedezte fel és Ramón Calderón igazolta le. A többi történelem.

2007 Januárjában érkezett a Realhoz a mindössze 18 éves játékos és klubja 6 Millió Eurórt fizetett a Fluminensenek. Visszanézve, hogy milyen befolyása lett és mennyi kupát nyert (19 összesen) ezen időszak alatt, talán az egyik legjobb üzlet volt a Real Madrid történetében. Ezen a különleges napon Marcelo, aki a 12-es mez számot viseli, a Bernabéuban nyilatkozott az újság íróknak.

Marcelo legjobb pillanata

“Mindenre emlékszem. Nagyon érzelmes pillanat ez, hogy megmutathatom a gyerekeimnek a Real Madridos történelmemet. A címek, győzelmek és mérkőzések, amiket a Bernabéu szurkolóinak nyertünk meg, mindig velem maradnak.”

Marcelo arról, hogy milyen a Real Madridban játszani

“Minden nap amikor felkelek, boldog vagyok mert itt lehetek. A világ legjobb csapatában játszok, óriási megtiszteltetés. Már a mez felvétele ambíciókkal tölt fel.

Marcelo a Deportivo elleni debütálásról

“Debütálni álmaid csapatában, 18 évesen hihetetlen. Nagyon ideges voltam és csak ki akartam menni játszani. Nagyon sok sztár játékos volt amikor megérkeztem, különleges nap volt. Sokszor megnéztem a mérkőzést, mert az volt első napom a világ legjobb csapatánál.”

Marcelo arról, hogy milyen tanácsokat kapott

“Rengeteg tanácsot kaptam. Sergio Ramos nagyon sokat beszélgetett velem, mióta megérkeztem sokat segített. Nagyon hálás vagyok mindenért, amit értem tett.”

Marcelo üzenete a szurkolóknak

“Nagyon szépen köszönöm azoknak akik támogattak és hittek bennem. Mindig a legjobbamat adom ezért a címerért és értettek. Nagyon boldog vagyok és ez az egyik legjobb nap az életemben.”

Megosztás: