Balszerencse, vagy más az oka a sérülés hullámnak?

Az AC Milannál ritkán tapasztalható sérülés hullám van. Hosszú a listája azoknak a játékosoknak, akik nem elérhetők, köztük van Giacomo Bonaventura, Mattia Caldara, Alessio Romagnoli vagy épp Lucac Biglia. Mi lehet a probléma?

A Corriere della Sera szerint Romagnoli, Caldara és Bilgia sérülése vádli probléma, ami miatt hosszabb időt ki kell hagyniuk.

“Ha fertőző betegség lenne, akkor járványról beszélnénk, de mivel izom problémáról van szó, hogyan lehetséges, hogy ugyanaz a sérülés ilyen rövid időn belül több játékosnál is előfordul?” -írja az újság.

 

“20 nap alatt három ugyanolyan izom sérülés soknak mondható. Talán balszerencse? Ki tudja. A klub orvosi és edzői személyzete próbálja kideríteni, hogy esetleg a nem megfelelő vagy a túl sok edzésekkel van-e a gond.” -folytatta a Corriere della Sera.

Persze nem lehet minden sérülésért Gattusoékat okolni, hiszen például Musacchio szerencsétlen ütközésében biztos nem volt benne. De kétségtelen, hogy ennyi sérült azért kérdéseket vett fel és a Milannak, ha valóban a Bajnokok Ligájába igyekszik, akkor még idejében meg kell találnia a válaszokat a kérdésre.