Strinic: sose gondoltam a visszavonulásra.

Miután szív problémái miatt hosszú időt ki kellett hagynia, Ivan Strinic hamarosan visszatér és bemutatkozhat a Milanban. A szélső hátvéd átesett az összes szükséges vizsgálaton pozitív eredményekkel, így hétfőn megkezdheti az edzéseseket. Strinic a 24Satának nyilatkozott a felépüléséről:

“Nagyon gyorsan történ, mint egy derült égből villámcsapás. Az orvosok azt mondták, hogy három hónapig nem csinálhatok semmit, hátha a probléma elmúlik. Ez történt, ami azt jelenti, hogy a probléma a fizikai aktivitással volt kapcsolatos, nem egy betegség volt. Tudtam, hogy működni fog, de voltak idők amikor annyira stresszes voltam, hogy voltak kétségeim. Nehéz hónap volt, egyrészt ideges voltam másrészt viszont nyugodtnak kellett maradnom.”

“Visszavonulás? Sose gondoltam rá, főleg nem a Világbajnokság után, ami rengeteg energiát adott és meggyőzött róla, hogy még fejlődhetek. Ezek után, az egész szemléletem megváltozott. Sokkal jobban kell majd figyelnem az étkezésemre és a szabadságaimra. Az emberek azt szokták mondani, hogy nem értékelsz valamit, amíg el nem veszíted és ezt most nekem is meg kellett tanulnom.”

 

“Szeretnék minél gyorsabban visszatérni, de tudom, hogy belefog telni pár hónapba amíg utol érem magam. Remélem nem sokára megint állandó kezdő leszek, de ez persze az edzőn is múlik.”

Megosztás:

 

×

Követsz minket Facebookon?