Welbeck talán elkezdheti a rehabilitációját

Danny Welbeck törött bokáját másodszor is megműtötték.

Az angol támadó a Sporting Lisbon elleni múlt csütörtöki Európa Liga mérkőzésen sérült le.

A 27 éves játékos pénteken átesett az első műtéten, de szükséges volt még egy beavatkozás, amit azóta elvégeztek a sérült bokáján.

 

Az Arsenal hétfőn közleményt adott ki: “A múlt hét csütörtöki sérülése után, Danny átesett a második tervezett jobb boka műtéten.”

“Mindkét műtét komplikációk nélkül sikeresen lezajlott, Danny most már elkezdheti a rehabilitációját. Még mindig túl korai megmondani, hogy mikor térhet vissza.”

“A klubnál mindenki a támogatásáról biztosította Dannyt, aki a lehető legjobb kezelést kapja, hogy minél előbb visszatérhessen.”

Az Arsenal edzője, Unai Emery hosszabb kihagyásra és rehabilitációra számít.

“Danny Welbeck nagyon komolyan megsérült.” -mondta Emery a vasárnapi a Wolves elleni 1:1-es döntetlen utáni sajtótájékoztatón.

“Beszéltünk vele tegnap és ma is.  A klubból mindannyian támogatjuk és folyamatosan tartjuk vele a személyes kapcsolatot.”

“Sajnos hosszú idő lesz mire megint velünk lehet.”

Az Ágyúsok kapusa, Bernd Leno elárulta, hogy Welbeck FaceTime híváson beszélt a csapattársaival a vasárnapi mérkőzés előtt.

Emery hozta össze a beszélgetést, hogy Welbeck beszélhessen a játékosokkal, miközben felkészülnek a Premier League mérkőzésre.

Megosztás:
Láttad már?
Cresta Posts Box by CP