Navas végleg a padra szorult?

39 mérkőzés és 3 Bajnokok Ligája trófea után az európai mérkőzések befejeződtek Keylar Navasnak. Santiago Solari nem változtatott kapust a Plzen ellen, így egyértelműen Thibaut Courtois mellett tette le a voksát.

A Costa Ricai játékos sejtette, hogy ez lesz amikor a Belga kapus megkérkezett a Valdebebasra, de valahogy sikerült az első három hónapban felvennie a kesztyűt társával.

Solarival ennek most vége.

 

Az Argentin edző a konzervatívabb formulát választotta és a La Liga Santander és a Bajnok Ligája mérkőzéseken az új igazolás játszik, míg Keylornak maradt a Copa del Rey.

Szerdán délután 6-kor Solari megnevezte a kezdőjét és amint Navas felfogta, hogy nem játszik, összeesett.

Még akkor is, ha tudta hogy ez lesz, óriási csapás volt számára.

Nem fog mondani egy rossz szót se a klubról, Solariról vagy Courtoisról, de azon fog gondolkodni, hogy mivel érdemelte ezt ki.

Az elmúlt évek minden átigazolási szezonjában rengeteg kapus nevét hozták össze az újságok a klubbal, de Keylor tudta, hogy ezek nem az újságok kitalációi, hanem igazi fenyegetések, amik a vezetőségtől származnak.

Felmerült benne, hogy elhagyja a Real Madridot, de Ő egy harcos aki sose adja fel, szóval felvette a küzdelmet.

Három hónappal később a valóság arcon csapta.

“Ha a klubod leigazolja a Világbajnokság legjobb kapusát 35 Millióért akkor az azért van, hogy játsszon.”-mondták.

Lopetegui, amiért megfizette az árát, Keylornak adta Bajnokok Ligája mérkőzéseket, mint egy gesztus az öltöző felé, ahol a Costa Ricai játékos nagyon népszerű.

Aztán jött Solari és minden megváltozott.

Az első két döntése az volt, hogy Vinicius több játékidőt kap és Courtois fog védeni a nagy mérkőzéseken. Mindkét döntés úgy dőlt el, ahogy Florentino Perez akarta.

forrás

Megosztás:
Láttad már?
Cresta Posts Box by CP