Chiellini: 3:0-ra kellett volna nyernünk

Miután csapata az utolsó percekben kikapott a Manchester Unitedtől 2:1-re, a Juventus kapitánya Giorgio Chiellini szerint 3:0-ra kellett volna nyerniük.

A telt házas Allianz stadionban Cristiano Ronaldo megszerezte az első gólját ezzel vezetést szerezve csapatának, majd később előbb Juan Mata szabadrúgásból egyenlített, aztán Alex Sandro öngoljával meg is nyerte a mérkőzést a Unitednek. Ez volt a Juventus idei első veresége és az első hazai veresége a Bajnokok Ligája csoportkörében a 2009/10-es szezonban a Bayern München elleni vereség után.

“Nem emlékeszem hasonló utolsó perces fordításra hazai pályánkon.” – mondta Chiellini az RMC Sportnak.

 

“Megérdemeltük volna, hogy legalább három góllal nyerjünk. Egyértelműen jobbak voltunk a pálya mindkét felén. Mi voltunk a jobbak, ha épp birtokoltuk a labdát vagy védekeztünk, akkor is.”

“A Bajnokok Ligájában a részletek a különbségek, talán ez elmondható a Serie A-s mérkőzésekről is.”

“Le kellett volna zárnunk a mérkőzést, de nem tettük meg. Volt pár ilyen meccsünk már, mint pl az Empoli vagy a Genoa ellen, illetve a Cagliari ellenit se felejtsük el.”

“Talán jókor jött a verség és segíthet Júniusban címeket nyerni. Tudjuk, hogy hosszú az út és senki se fogja megadni magát nekünk.”

“Sőt! Akik ellen játszunk, mindannyian extra motiváltak, mert meg akarnak állítani minket.”