Edzőbuktatást terveznek a Bayern sztárjai?

A Bayern München újból pontokat veszített Niko Kovac edzősködése alatt szombaton, amikor hazai pályán csak 1:1-es döntetlent értek el a Freiburg ellen. Ezzel a korábbi Frankfurt edző feje felett tovább gyűlnek a felhők.

A bajorok 4 pont hátrányban vannak a listavezető Borussia Dortmund mögött és a két fél most hétvégén fog majd találkozni a Westfalenstadionban. Kovac pozíciója egyszer már veszélyben volt, de akkor kiállt mellette a vezetőség. Azóta négy mérkőzést nyertek meg és úgy nézett ki elindultak felfelé, de a Freiburg elleni eredmény újból felerősítette a hangokat Kovac távozásáról.

A német Kicker szerint négy játékosnak (Mats Hummels, Arjen Robben, Franck Ribery és Thomas Müller) sem tetszik, ahogy a Bayern edzője irányítja a csapatot és sokkal több játékidőt szeretnének. Müller felesége keményen bírálta Kovacot, amiért férje nem kezdett a Freiburg ellen és Robben a hírek szerint a legkevésbé elégedett jelenlegi helyzetével, a veterán csak 5-ször játszott 90 percet a lehetséges 13 mérkőzésből.

 

A Kicker jelentése szerint a négyes nem küzd teljes erőbedobással a mérkőzéseken és azt próbálják elérni, hogy az edzőt elküldje a vezetőség.

A sors döntő Dortmundi rangadó előtt a Bayern, a hét közepén az AEK Athensszel találkozik a Bajnokok Ligájában.