Emery és Klopp rangadó utáni nyilatkozataik

A Liverpool edzője Jurgen Klopp a BT Sportnak: 

“Szereztünk egy gólt, ami nem volt les. Virgilnek volt két óriási helyzete, amit máskor csukott szemmel is belőne. Nem vagyok elégedett azzal, ahogy az első félidőben védekeztünk, nem ezt szerettem volna de nagyszerűen kontráztunk.”

“Ez 1 pont, elfogadjuk és a pont az Arsenal ellen mindig jó eredmény, bár jobb lett volna nyerni. Megvoltak a tiszta helyzeteink, ahogy nekik is.”

Sadio Mane meg nem adott góljáról: “Ezt a kérdést egyedül a part jelző tudja megválaszolni. Ilyen a foci, ha úgy gondolta, hogy az első szituációban volt lesen, akkor nem helyesen gondolta.”

 

“De semmi se fog változni. Mi több hibát vétettünk, mint a bíró. Remek lett volna, ha az a gól számít.”

Az Arsenal edzője Unai Emery is nyilatkozott a BT Sportnak:

“Szerettünk volna nyerni, de így is nagyszerűen játszottunk. Letámadtunk és végig dolgoztuk a mérkőzést. Tartottuk magunkat a taktikához a szurkolók pedig energiával töltöttek fel minket. Az ő számukra remek mérkőzés volt, de csak félig vagyok elégedett, mert nyerni akartunk.”

“Ma jó sebességgel és intenzitással játszottunk. Keményen dolgoztunk a 90 perc alatt. Ez 1 pont és döntetlen, a két gól jelentette a különbséget a mérkőzésen, talán többet érdemeltünk volna.”

“Minden mérkőzés egy remek teszt számunkra, fontos hogy még mindig fejlődünk és nem veszítettünk. Következő tesztünk csütörtökön a Sporting Lisbon ellen lesz, majd vasárnap a Wolves ellen. Jó helyzetben vagyunk a tabellán. Szerintem a szurkolók sokat segítettek ma és a játékosok is érezték ezt a pályán, ez nagyszerű kombináció.”

Jurgen Klopp a BBC-nek folytatta :

“Az 1 pont jó eredmény, Emery is elmondhatja ugyanezt, de megvoltak a tiszta helyzeteink. Amikor az Arsenal futott az eredmény után és feltolt mindenkit, nem voltunk olyan kompaktak mint szerettük volna.”

“Túl sokat vártunk el az igáslovainktól a középpályán. Egy alkalommal nem tudtuk kizárni Alex Iwobit és gól passzt adott.”

“Voltak helyzeteik, otthon játszottak. Nagyon jók jelenleg. Kaptunk 1 pontot, amit megérdemeltünk de sokkal többet is szerezhettünk volna. Nem érzem úgy, hogy eldobtunk volna két pontot.”

“Hallottam, hogy Virgil van Dijk a mérkőzés után azt mondta, hogy “mesterhármast is szerezhettem volna”. Nem voltam valami jó focista, de fejelni tudtam, ma nekem is összejöhetett volna a mesterhármas.”

Emery, szintén a BBC-nek: 

“Ha élvezték a szurkolók az nagyszerű! Véleményünk szerint az 1 pont nem elég, de a Liverpool elleni mérkőzés nagyszerű teszt volt, folyatjuk a munkát és fejlődünk, előrébb léptünk.”

“A 90 perc folyamán sokszor kontrolláltuk a mérkőzést. Ami nem rossz, de több kell. Megnyerhetik a Premier League idei szezonját, 3 évvel ezelőtt Európa Liga döntőt játszottak és a legutóbbi Bajnokok Ligája döntőben is ott voltak, példa mutatóak számunkra.”