Szavazás: A hírek szerint Dembélé télen új csapatot kereshet

A RAC1 rádió szerint a Barcelona megvizsgálja annak a lehetőségét, hogy a téli átigazolási ablak alatt Ousmane Dembélé távozhasson tőlük, erről a lehetőségről a játékost is tájékoztatták. A szélső helyzetéről már régóta megoszlottak a klubon belüli vélemények, de a hírek szerint csütörtökön megszületett a döntés és megpróbálják télen értékesíteni.

A hír azok után nem meglepetés, hogy Dembélé nem játszott az Inter elleni 2:0-ás győzelem alkalmával, majd a Real Madrid ellen csak csere volt, bár ott jól szállt be a játékba és gól passzt is adott.

A múlt héten arról szóltak a hírek, hogy a játékos folyamatosan elkésik, a klub később cáfolta a Mundo Deportivonak és Dembélé is sírva röhögős szmájlival reagált Instagramon a pletykákra.

 

Az Inter elleni mérkőzés után érthető a hír, kicsit árnyalja a helyzetet, hogy az El Clasicon esélyt kapott és végül élt is vele. El tudják majd fogadni a szurkolók a téli eladását?

Kezdőként kezdte a szezont nagyszerű formában. A klub szeretne minden sorozatot megnyerni amiben csak elindult, Valverdén nagy nyomás van, hogy rotációval ezt kezelni tudja és a játékosok élesek, frissek maradjanak. Ebben a helyzetben miért szabadul meg a csapat egy tehetséges játékostól, akit ráadásul télen még nehéz is lesz pótolni?