Lopetegui: Szomorú vagyok, de a csapat élén maradok

Lopetegui a lefújás után: “Nehéz, egy vereség mindig nehéz, főleg a Barcelona ellen. Úgy érezzük, hogy megfordíthattuk volna a mérkőzést, megvoltak a lehetőségeink a döntetlenre és utána mehetünk volna a győzelemért.”

“Jobbak voltunk a második félidőben, megvoltak a pillanataink, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe, sok helyezetünk volt és a kapufát is eltaláltuk. De nem történt meg, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, sérülések is történtek, aztán a harmadik gólnál elszállt minden reményünk és utána jött a büntetésünk.”

“Szomorú vagyok, de teljesen biztos vagyok, hogy maradni fogok a klub élén. Ez egy kemény vereség, de erős vagyok és tudom hogyan változtassak, hosszú még az út és hiszek a játékosokban.”

 

“Az elmúlt hetekben nagyon balszerencsések vagyunk, de egyszer majd elmúlik. Biztos vagyok benne, hogy a csapat megmutatja a másik arcát is.”

“Nem tervezem egyik játékost sem leírni, segíteni szeretnék nekik. Hiszek a csoportban, hiszek a csapatban.”

“Mindannyian tudjuk, hogy müködnek a dolgok a foci világában és az edzőnek kell a hátát tartani. Nem vagyok hülye, együtt nyerünk és együtt veszitünk. De még mindig hiszem, hogy a szezon korai szakaszában vagyunk és ünnepelni fog a Real Madrid a szezon végén.”