Szavazás: Ki lett volna a megfelelő edző a Realnak?

Sajtóhírek szerint 5 edző is kikosarazta Perezt, mielőtt Lopetegui igent mondott.

Pochettino

Az argentin edző májusban hosszabbított szerződést a Spurs-szel, ami 2023-ban fog lejárni. Florentino Perez ügyét az sem segítette, hogy a Gareth Bale féle tárgyalások miatt nem túl harmonikus a kapcsolata Daniel Levyvel. A Tottenham jelenleg 5. a Premier Leagueban és a 3. helyen áll a Bajnokok Ligája B csoportjában.

Allegri

Massimiliano Allegri jelenlegi célja megnyerni Európa legfontosabb trófeáját a Juveval. “Azért utasítottam vissza a Madridot, mert igent mondtam a Juvenak.” ismerte el az olasz edző, akinek 2020-ig van szerződése az Öreg Hölggyel. Jelenleg vezetik a Serie A-t 4 ponttal és a 100%-os teljesítménnyel elsők a Bajnokok Ligája H csoportjában.

Klopp

 

Jurgen Klopp sikeresen a saját képére formálta csapatát, a szurkolók imádják, így el se gondolkozott a távozáson. A német edzőnek 2022-ig van szerződése a klubbal. Vezetik a Premier Leaguet, Guardiola Manchester Cityjével közösen és jelenleg 2. helyen állnak a Bajnokok Ligája C csoportjában a Napoli mögött.

Conte

Az olasz edző három bajnoki címet nyert a Juventusszal, egyet a Chelseavel és az utóbbi évek legjobb eredményét érte el az Olasz válogatottal. Nyáron még bízott abban, hogy továbbra is Ő lesz a Chelsea edzője, így maradt, aztán nem sokkal később munkanélküli lett. A hírek szerint a Manchester United is benne látja Mourinho utódját, ha ott kenyértörésre kerülne sor.

Nagelsmann

Nagelsmann a Bajnokok Ligája valaha volt legfiatalabb edzője a maga 31 évével. A Hoffenheim jelenleg 8. a Bundesligában, de a Bajnokok Ligájában kemény ellenfele bárkinek. A német edző már megállapodott a Leipziggel, hogy jövő nyáron az edzőjük lesz.

 

Kinek örültél volna a legjobban, ha Lopetegui helyett ő vállalja el a munkát? (hogy fair legyen a szavazás a spanyol edzőt is belerakom 6. lehetőségnek)

Megosztás:

 

×

Követsz minket Facebookon?