Lopetegui megtartotta sajtótájékoztatóját a BL mérkőzés előtt

Lopetegui: “A csapat már nagyon várja a Bajnokok Ligája mérkőzést, ez a sorozat mindig fontos volt a klub történelmében. Maximálisan motiváltak vagyunk, nyerni szeretnénk és 3 ponttal gazdagodni.”

Lopeteguit megkérdezték, hogy fél-e a kirúgástól: “Holnap mérkőzésünk lesz, amitől sokat remélünk. Nem gondolok másra, csak a meccsre.”

Azt is megkérdezték, hogy érzi-e a támogatást fentről: “Sokkal inkább normálisnak látom a dolgokat, mindent ugyan úgy csinálunk, ahogy szoktunk. Ez az egyetlen amit befolyásolni tudunk. Maximálisan ambiciózus és motivált vagyok, holnap nyerni szeretnénk.”

 

“Megtanultam a klubnál, hogy a harc az együttes vérében van. Harcolni fogunk, mint csapat és mint edzői csapat is. Tudjuk, hogy a helyzet nem a legjobb, de még mindig nem késtünk el megfordítani a.

“Ha azt gondoljátok, hogy olvasom és hallgatom amit rólam mondanak, az szomorú. Csak arra koncentrálok, hogy felkészítsem a csapatomat, ami az edzői feladat, a többi nem az én dolgom.”

“Erős az öltöző, bajnokok, ez nem a véletlen és most ezek a bajnokok nehéz időszakon mennek keresztül. A csapat él, nagyszerű mérkőzést szeretnénk holnap játszani.”