Romagnoli minél előbb visszatérne a Bajnokok Ligájába

Romagnoli a La Repubblicanak nyilatkozott: “Inter-Milan fontos rangadó lesz a Bajnokok Ligája szempontjából is, a nagy felelősség inkább motivál mint megbénít, még nagyon sok évig szeretnék itt játszani.”

“Logikus döntés volt a szerződés hosszabbítás. Jól kijövök a csapattársakkal, Gattusoval és a szurkolokkal is. Az ajánlatok a Premier Leagueból nagyon hízelgőek, de a Milannál otthon érzem magam.”

“A Serie A-ban pont a Milan ellen debütáltam, talán ez a sorsom. Visszatérünk a győztes útra, erős csapat vagyunk akik a Bajnokok Ligájáért harcolnak és szeretnének az Európa Ligában is minél tovább jutni.”

 

“Mi változott? Az előző tulajdonos alatt rengeteg pletyka és bizonytalanság volt, most minden más. Maldini és Leonardo nyugalmat hoztak, mert Ők olyanok akik ismerik a Milan világát. Szeretnék minél előbb a Bajnokok Ligájában játszani a Milannal.”

“Az elmúlt évek legszínvonalasabb derbije lesz. Az Internek több tapasztalata van, a Bajnokok Ligájában is szerepelnek, de Mi is jóval ambiciózusabbak vagyunk, mint az elmúlt szezonban. Van egy kisebb lemaradásunk a táblázaton, hozzá kell még szoknunk, hogy elől vagyunk. Gattuso folyton figyelmeztet minket, hogy ne elégedjünk meg ennyivel.  Bízunk benne és mindig a Mi oldalunkon áll.”

“Mit kell tennünk vasárnap? Nem törődni semmivel és intenzíven játszani. Félelem nélkül, a saját játékunkat játszani, ami a védelemtől kezdődik. Minél kevesebb gólt kapni és persze győzelemre játszani.”

“Higuain és Icardi a világ két legjobb csatárai között vannak, de Higuain több gól szerzett. Icardi otthon érzi magát a büntető területen belül, meg kell akadályoznunk, hogy eljussanak hozzá a beívelések.”