Suso szerint az AC Milan újra jó irányba halad

Suso az AC Milan támadója elégedett, ahogy az új Amerikai tulajdonos vezeti a klubot a katasztrofális Yonghong Li időszak után.

A kínai üzletember 2017 Áprilisában vette meg a klubot, de miután nem tudta visszafizetni a megvásárlásra felvett hitelt az Elliott amerikai befektetési alapnak, így a klub tulajdonjoga az amerikaik kezébe került.

Suso boldog, hogy a klub túl van ezen a nehéz időszakon és nagyon tetszik neki, hogy a vezetőségben olyan nagy nevek vannak, akik a Milan történelmét írták és most segítenek újra visszajuttatni a csapatot Európa legjobbjai közé.

 

“Most minden nyugodt a borzasztó kínai időszak után.” -mondta Suso a Marca-nak. “Minden megváltozott az Amerikaikkal.”

“Visszahozták a legendákat, Maldinit, Leonardot, olyanokat akik ismerik a klubot.”

“Maldini sok figyelmet szentel a csapatra, de keveset beszél. Az igazság az, hogy érezni a jelenlétét, mert tudod ki Ő, de különös érzés segítséget kérni tőle.”

A Milan és az Inter a Derby della Madonninan fog találkozni vasárnap és Suso már most tudja, hogy kinek fogja ajánlani a gólját, ha betalál.

“Nyugodt vagyok,” – folytatta. “Már várom, hogy a kis fiam Alessio 4 hét múlva megszülessen.”

“Ha betalálok, akkor neki és a barátnőmnek, Aliciának fogom ajánlani a gólomat.”

“A Sassuolo ellen két gólt is szereztem és dühös voltam magamra, hogy egyiket se nekik lőttem. Mondjuk nehéz időszak volt számunkra, mivel előtte sorozatban három mérkőzésen is döntetlent játszottunk.”