Biglia beszélt a közelgő derbiről, Higuainról és Gattusoról

Közeledik a Milanoi derbi, a válogatott szünet után a Milan az Interrel fog szembe nézni. Az argentin középpályás Lucas Biglia biztos fontos szerepet fog játszani a mérkőzésen. A játékos a Sky Sportnak nyilatkozott a meccsről és másról is:

“Az előző szezon nagyon bonyolult volt, nem keresek kifogásokat. Köszönöm Gattusonak, hogy adott még egy esélyt és élhettem vele. Az első hetekben mindig a mentségeket kerestük de köszönhetően az edzőnek, aki sose áll meg, megváltoztattuk a mentalitásunkat. Az Október és November közötti időszakban majd meglátjuk mit érhetünk el.
A derbi ugyanaz Argentinában, Belgiumban vagy Romában, de ez egy nagyszerű rangadó. Hiszek a sorsban, ezzel a győzelemmel üzenetet küldhetnénk, mert be szeretnénk jutni a Bajnokok Ligájába, ez a mérkőzés sors döntő lesz ezzel kapcsolatban. Ezek alapján az Inter ellen csak eredmény lehet.”

“Kölcsönösen tiszteljük egymást Gattusoval. Köszönettel tartozok neki, mert az Ő érdeme, hogy még mindig itt lehetek. Egy pillanatig se hagy pihenni. Amikor Maldinivel és Leonardoval találkoztam akkor félénk voltam. Nagyon érzelmes pillanat volt. Most az öltözőben nyugalom uralkodik. Higuain? Reméltem, hogy a csapat befogadja és így is történt. Fontosnak érzi magát. Másképp ismertem Higuaint, de ez az igazi ember, gólokat lő és segít a fiataloknak is.”

 

“Eddig csak róla beszéltem, de Icardival ők a legerősebb játékosok a Milan – Inter mérkőzésen. A válogatottnál mondta korábban Gonzalo, hogy szeretne Susoval együtt játszani és végre sikerült.”

(forrás)