Fowler: nehéz lesz megismételni a tavalyi szezont Salahnak

A korábbi Liverpool legenda Robbie Fowler szerint Mohamed Salah magára fog találni és a gólok is jönni fognak, de nem várja el az egyiptomi támadótól, hogy megint ugyan annyi gólt szerezzen.

Salah az előző szezonban 44 gólt lőtt a Liverpoolban minden sorozatot figyelembe véve, begyűjtötte a PFA Játékosok év játékosa díjat és a Football Újságírók év játékosa díjat is.

Az idén 11 mérkőzés alatt csak 3 gólt lőtt, ez a fele annak amennyit tavaly ilyenkor szerzett.

 

“Nem mondanám, hogy rossz éve lenne. Nagyszerű játékos, de megismételni a tavalyi teljesítményét nagyon nehéz.” – mondta Fowler a Sky Sports Newsnak.

“Be fog találni és rengeteg gólja lesz majd.”

“Amit szeretek Mo Salahban az a munka morálja, nem fél semmitől sem. Akkor aggódnék, ha nem lennének meg a helyzetei.”

“Szórni fogja a gólokat, abban nem vagyok biztos, hogy annyit mint tavaly. Nagyszerű játékos, aki még mindig nagy veszélyt jelent az ellenfél csapatainak a Premier Leagueban.”

A Liverpool 20 pontot gyűjtött az első 8 mérkőzésén a Premier Leagueban, ezzel vezeti a táblázatot holt versenyben a Chelseavel és a Manchester Cityvel.

Fowler szerint a legtöbb szurkoló elégedett a csapat szezon kezdetével, ami Jurgen Klopp érdeme, hisz olyan helyzetbe hozta az egyesületet, hogy a válogatott szünet után a bajnoki címért küzdhetnek.

“Nem vitatkozhatsz a táblázattal, de ez még csak a szezon kezdet. Veretlenek a bajnokságban, nagyon hosszú még az út szóval senki se ragadtassa el magát ideje korán. De hiszek benne, hogy Kloppnak megvannak a játékosai, akik motiváltak és készen állnak a kihívásra.”