Lucas Hernández: A Real Madrid le akart igazolni

Az Atletico Madrid védője Lucas Hernández elsimerte, hogy a Real Madrid tavaly nyáron le akarta igazolni és nem féltek volna kifizetni a 80 millió eurós kivásárlási árát (testvérét Theo Hernándezt azon a nyárom már leigazolta a Real), de neki nem volt kedve a városi riválishoz igazolni.

“Nem foglalkoztam túl sokat vele.” -mondta a Real Madrid ajánlatáról.

A 22 éves védő, aki tud középen és bal szélen (az idén ezen a poszton lett világbajnok a Francia válogatottal) is játszani, a Radio Monte Carlonak nyilatkozott: “Nem foglalkoztam az ajánlattal, csak a saját csapatomra akartam koncentrálni, akikkel éppen előtte hosszabbítottam meg a szerződést.”

 

“Őszinte vagyok, én nem tudtam volna a Real Madridnál játszani.”

“Az ügynököm szólt és mondta, hogy lehetőséget kaptam a Real Madridhoz igazolni de mondtam neki, hogy ezt nem tudom megtenni. Az Atletico az én csapatom és sok mindent köszönhetek nekik. Őszinte ember vagyok és nem tudtam volna a Real Madridnál játszani. Remélem még nagyon sokáig itt maradhatok, de persze a fociban gyorsan változnak a dolgok. Talán jön egy ajánlat, amit nem lehet visszautasítani…”

Hernándeznek sikerült a kezdő helyét megszilárdítani az Atletinél, ami a Francia válogatottnál is sokat számított így már 14-szer léphetet pályára a Les Bleusban. Az idei szezonban 7 klub mérkőzésen 621 percet játszott minden sorozatot figyelembe véve, gyors fejlődésével az egyik legnagyobb védő tehetség most a világon.