Shevchenko: A Milan és az Inter is jó úton halad.

Az Ukrán szövetségi kapitány Andriy Shevchenko szívéhez közel áll egy másik ország is, még pedig Olaszország, ahol a Milan színeiben töltötte játékos karrierjének legszebb éveit.
“Olaszország nagyon fontos szerepet játszik az életemben, ott ismertem meg a feleségem és az első gyermekem is ott született. Az Olaszország elleni pályára lépés rá fog ébreszteni minket, hogy hol is tartunk, de a Csehország elleni is nagyon fontos lesz a továbbjutás szempontjából.” – nyilatkozta Shevchenko a La Gazzetta dello Sportnak.

Az ukrán legenda beszélt a Milanról és a városi rivális Inter elleni derbiről is: “Remelem, hogy a Milan végre megtalálta az irányát. Senki sem állítja, hogy meg nyernik a Bajnokok Ligáját, de egyre inkább versenyépesek. A motiváltságuk, professzionalizmusuk büszkévé tesz. Még mindig van hová fejlődniük, de látszik, hogy jók lesznek. Gattuso? Ő nem csak motivál, de azt is megmutatta, hogy tud hozzá tenni a csapathoz. Derbi? Döcögősen kezdte az Inter a szezont, de most már lassan jönnek a győzelmek. Spalletti jó edző és az Internek nagyszerű játékosai vannak, nem csak Icardi, aki remek csatár és vezető. A Milan és az Inter is a jó úton halad, lépésről-lépesre fejlődnek és majd a siker is jönni fog.”