Henry visszatér Angliába?

A Sky Sports értesülései szerint Roberto Martinez és Thierry Henry a két legesélyesebb a nemrég megüresedett Aston Villa menedzseri pozíciójára.

A múlt héten menesztették a Championshipben játszó klub menedzserét, Steve Brucet, miután 3:3-as döntetlent játszott a Prestonnal. Csupán egy győzelmet sikerült elkönyvelniük az elmúlt 10 mérkőzés folyamán, így jelenleg 15 ponttal állnak a 12. helyen, 11 forduló után. Ez a volt Premier League csapat számára eléggé kiábrándító teljesítmény.

Képtalálat a következőre: „steve bruce”

 

 

Korábban az Arsenal gólrekorderét,Thierry Henryt, aki jelenleg a Belga válogatottnál dolgozik másodedzőként és Roberto Martinezt, a Belga válogatott edzőjét is szóba hozták, mint Bruce lehetséges utódja.  Kettejük közül a legtöbb eséllyel Henry elcsábítására pályázhatnak, ugyanis Martinez nem rég hosszabbított 2 évre. A nyári világbajnokságon 3. helyig vezette a Belgákat és úgy tűnik szeretne még nagyobb babérokra tőrni a jövőben a válogatottal.

Már nyár végén is felmerült a lehetősége annak, hogy Thierry Henry folytatja az Aston Villa kispadján, de végül megadták a bizalmat Brucenak, úgy látszik rosszul tették. Így nem csoda, ha a francia világbajnok csatár neve újra felmerült a csapatnál. Henry jelenleg a Belga válogatottal készül a Nemzetek Ligája mérkőzésre, mivel pénteken Svájccal fognak megütközni. Majd jövőhéten, 16-án, Hollandiával fognak barátságos mérkőzést játszani.

Jelenleg a birminghami csapatnak nincsen menedzsere és azon vannak, hogy találjanak valakit még az október 20-ai Swanse elleni haza mérkőzésre.