Szavazás: Mourinho megy vagy marad?

José Mourinho szerint egy “embervadászat” célpontja, ami “soha se fog véget érni”, de megvan róla győződve, hogy továbbra is a United kis padján marad, mert a vezetőség mögötte áll.

Tegnap a Newcastle United ellen 10 perc alatt sikerült, hazai pályán 2:0-ás hátrányba kerülni. A 19. percben cserére szánta el magát a portugál és Eric Bailly helyett bejött Mata. A szünetben még támadóbbra alakította csapatát, akik mindent megtettek az egyenlítésért.
Előbb Juan Mata talált be, majd Anthony Martial góljával egyenlítettek a vendéglátók, akik nem elégedtek meg a döntetlennel, végül Alexis Sanchez találatával megfordították a mérkőzést és otthon tartották a három pontot.

Mourinho megkönnyebbülten nyilatkozott a mérkőzés után, a nyomás most sokkal kisebb lett rajta.

 

De valóban ez a fény az alagút végén? Mi lesz amikor már nem az állásért játszik a csapat és visszaáll a busz taktikára? Vagy ha ezt az utolsó szalmaszálba kapaszkodó, minden támadómat a pályára rakom dolgot a City, a Liverpool vagy a Chelsea ellen játssza meg?

A kérdés a következő: Ha Te lennél a döntés hozó, továbbra is bizalmat szavaznál Mourinhonak, vagy elkezdenéd keresni a következő edzőt?
Kíváncsian várjuk a véleményeteket.