Lopetegui szerint elpártolt tőlük a szerencse

A Real Madrid tegnap nagy meglepetésre kikapott a CSZKA Moszkvától, már a mérkőzés elején hátrányba kerültek Toni Kroos eladott lapdájának köszönhetően. Így idén elkönyvelték 3. vereségüket, és 3 mérkőzés óta nyeretlenek és gólképtelenek.
Emiatt a csapat sok kritikát kap és sokan úgy vélik válságba kerültek. A mérkőzés után a vereséggel és a Real jelenlegi formájával kapcsolatban kérdezték Lopeteguit, aki szerint egyáltalán nincsenek rossz formában, csupán nem állt mellettük a szerencse, de még vissza fog térni hozzájuk.

 

Képtalálat a következőre: „cska real”
Vlasic gólja a 2. percben

 

 

“Számtalan lehetőségünk volt, mégsem sikerült gólt lőni, afelől pedig nincs kétség, hogy a csapatom mindent megpróbált. A jövőben továbbra is ugyanígy ki kell alakítani a helyzeteket, és akkor biztos vagyok benne, hogy megváltozik ez a helyzet, újra elkezdünk gólokat lőni és megnyerjük a meccseket. Ma a szerencsével is hadilábon álltunk, hiszen többször is a kapufát találtuk el. Azonban ha nem lövünk gólt, akkor nem is nyerhetünk. Tíz nappal ezelőtt fantasztikus meccset játszottunk a Roma ellen, azóta pedig nem lettünk rosszabbak. Tovább kell lépnünk, mostantól már csak az Alavés elleni bajnokira koncentrálunk” – Lopetegui.

 

“Mindent megtettünk azért, hogy gólt szerezzünk, nem igazságos a vereségünk. Probléma akkor van, amikor nem alakítasz ki gólhelyzeteket, nekünk ma azonban sok lehetőségünk volt. Ilyen a foci, ma semmi nem jött össze, dolgoznunk kell tovább, a Bajnokok Ligája még csak nemrég kezdődött” – nyilatkozta Nacho a mérkőzés után.

 

Mérkőzés összefoglaló: