Reakciók a West Ham – Manchester United mérkőzés után

Marko Arnautovic a West Ham csatára a BT sportnak:

“Nem számít mire készül az ellenfél, mindig győzelemre törekszünk, csak tesszük a dolgunkat ahogy ma is. Megérdemeltük a győzelmet.”

“Az én feladatom segíteni a csapatot, tartani a labdát és gólokat szerezni. Mindig beleadok mindent.”

 

“Nincs róla mondani valóm (Mourinho). Csak a csapatommal foglalkozom, nem a mi dolgunk, hogy mit csinál az ellenfél.”

Mark Noble a West Ham csapatkapitánya:

“Őszintén jelenleg a Manchester United bárhogy felállhat annyi tehetséges játékosuk van. Egész héten a saját játékunkon dolgoztunk. Jó eredményeink vannak és magabiztosak vagyunk. Láthatjátok, hogyan játszottunk ma is! Nem azért jöttünk, hogy védekezünk, nyerni szerettünk volna az első perctől fogva.”

“A United egy nagyon veszélyes csapat, megvan a képességük gólokat lőni, de amint eljuttattam a labdát Markohoz, tudtam hogy be fog találni.”

“Nem edzett sokat, csak egy vagy két napot, szóval óriási hogy ennyit dolgozott a csapatért. Nagyon jól játszottunk és reméljük a kritikusabb szurkolóink is elégedettek vele.”

“Vannak olyan napok, mint a Chelsea ellen amikor gólokat szerezhettünk volna, vagy 8-0-as hétközi győzelem a Macclesfield ellen. Fogunk elveszíteni mérkőzéseket, fogunk rosszul játszani, de ahogy játszunk önbizalmat ad nekünk.”

Jose Mourinho szintén a BT Sportnak: 

“Nos, ha a csapat ilyen képességekkel áll ki és még is 5 perc után 1-0-ás hátrányban van, akkor nem a legjobb kezdés. A gól less volt, de talán a partjelző nem látta és hibázott.”

“A második gólnál tudtuk, hogy Andriy Yarmelenko bal lábbal fogja ellőni, nem voltunk elég agresszívek, hogy megakadályozzuk a lövést. Második félidőben el kellett telni egy kis időnek, hogy reagálni tudjunk, de megtettük és a kapusunk is védet pár fontosat. Gratulálok annak a játékos figyelőnek aki megtalálta a 21 éves Issa Diopot, az a srác egy szörny.”

“A harmadik gól mentálisan kinyírta az esélyeinket, főleg hogy a bíró nem fújta le a szabálytalanságot előtte. Volt egy jó 20 percünk és próbáltunk változtatni azok után, hogy betaláltunk, de már nem tudtunk fejben felpörögni.”

Alexis Sanchez kihagyásáról: “Nézzék meg, hogy hány hónapja könyörögnek a szurkolok tegyem be Martialt, mert Sanchez nem teljesít elégé szóval ezen a héten megfogadtam a tanácsukat és kihagytam Alexist Martial javára.

A csapat teljesítményéről: “Nem panaszkodhatok a minőségre és a hozzáállásra. Mindig mindent bele kell adni, ez a labdarúgás természete.”

“Amikor belőttük a gólunkat és visszajöttünk a mérkőzésbe, rögtön betaláltak egy bírói hibából, mert Marcus Rashford ellen szabálytalankodtak előtte.”

A West Ham győzelméről: “Amikor győzöl és tele vagy önbizalommal az a legjobb győzelem ami csak lehet. Az első gól less volt, a második öngól és a harmadik bírói hiba, de legközelebb majd jobban kezdünk.”

Paul Pogbáról és a csapat összeállítás kritikájáról: “Nagyon próbálkozik.”