Siemone is megtartotta sajtótájékoztatóját

“Nemcsak az elmúlt meccseikből indulok ki, ha a Madridot nézzem. Nem volt jó mérkőzésük főleg az első félidőben, de ilyen történhet a Sevilla ellen, mert nagyszerű csapat a vendéglátók.”

“Tudjuk hogyan játszanak és nem egyszerű ellenük szerepelni. A Real Madrid megmutatta már, Asensioval és Bale-lel nagyon direkt csapat “
“Ezek a játékosok bármikor lefordulhatnak, gyorsak, jól támadnak és olyan társaik vannak mint Kroos, Modric vagy éppen Ramos, akik bármikor indíthatják őket.”

“Nem csak a legutolsó mérkőzés alapján ítélem meg az ellenfelet, nézem a csapat karakterisztikáját és potenciálját is. Holnap a világ egyik legerősebb csapatával fogunk farkas szemet nézni.”

A Real Madrid elleni Európa Szuperkupa győzelemről:
“Még mindig elemezzük mi történt korábban, ilyen a labdarúgás, de nem élhetünk a múltban. Szombaton egy teljesen új mérkőzés lesz, ami más lesz mint a korábbi összecsapás.”
“Nem hiszem, hogy kiindulhatunk az olyan mérkőzésekből, mert az egy döntő volt.”
Diego Costáról is beszélt: “Láttam, hogy nagyszerű formában van, legalább is az első félidőben, de mindenekelőtt jól játszik. Részt vett az első találatban, hiszen gól passzt adott és ezen kívül is mindig jól mozgott, amivel problémákat okozott az ellenfélnek.”
“Fizikálisan erős szokott lenni a Madrid ellen, biztos jó mérkőzés lesz.”