Icardi nem aggódik

Mauro Icardi nem aggódott kezdeti góltalanságán, amit végül a tegnap esti, Fiorentina elleni mérkőzésen lőtt, első félidei büntetőjével meg is tört. Később, a második félidőben Ő adta a gólpasszt Danilo D’Ambrosionak, aki megszerezte a győztes gólt, így a hazai csapat 2:1-re nyert.

A 25 éves argentin támadó fantasztikus szezonokon van túl, hiszen az elmúlt két kiírásban összesen 53-szor talált be, de az idén az 5. mérkőzéséig kellett várni az első találatára.

Icardi szerint nem meglepő a lassú szezon kezdet és az emberek túl gyorsan ítélkeztek.

 

“Rengeteget kell még dolgoznunk, de ezt az előnyünkre fordítjuk, hétről-hétre fejlődnünk kell.” – mondta a mérkőzés után a Sky Italianak.

“A góltalanságom? Nagyon sokat beszéltek róla a közösségi médiában, de nyugodt vagyok.”

“Nem találtam be négy mérkőzésen és már egyből elméleteket gyártottak. Nyugodt vagyok, több mint 120 gólt lőttem karrierem során és nem aggódom.”

Később szóba került a szerződése is, amire a játékos azt mondta “ez a feleségem és a klub dolga.”

Az Inter szeretné megemelni vagy kiszedni a 110 Millió Eurós kivásárlási árat kapitánya szerződéséből, ami természetesen fizetés emeléssel is járna. Nyár óta terjednek a hírek a sajtóban, hogy hogyan állnak a felek a szerződéssel, de hivatalos bejelentés még mindig nincs.

“Minden évben ez van…”-sóhajtott Icardi interjúja közben.

“Nyugodt vagyok, én csak végzem a dolgomat. A feleségem (és egyben ügynöke) dolga, hogy beszéljen a klubbal, ha úgy ítélik meg, hogy új szerződés kell. akkor megoldjuk.”

Megosztás:

 

×

Követsz minket Facebookon?