Spalletti a Fiorentina elleni mérkőzés előtt

Az Inter a legutóbbi két mérkőzését is az utolsó percben nyerte meg és most a Fiorentinával néznek szembe. Az edzőjük, Luciano Spalletti beszélt csapata jelenlegi állapotáról sajtótájékoztatóján:

“Az eltiltás? Nem akarok beszélni róla, csak elégedetlen vagyok vele. Elragadtak az érzelmek, épp egy fontos gólt szereztünk és így reagáltam. Ez az ítélet precedenst fog teremteni, amit később nehéz lesz kezelni.”
“Nem bízhatjuk el magunkat, ez nagyon fontos. Pioli remek edző és ember. Mit fogadnék el a Fiorentinától? Azt mondanám most, hogy a várost, a szurkolók boldogok és támogatják a klubot. Olyan játékosaik vannak, mint Chiesa aki meg tudja változtatni a mérkőzést, persze ahogy nekünk is vannak ilyen játékosaink.”

“Nainggolan? Mindent megtesz, hogy megtalálja a formáját. Brozovic? Mindig hittünk benne tudtuk, hogy a kezébe adhatjuk a csapatot. Icardi még nem talált be a Serie A-ban? Ugyanannyi labdát kap, mint az előző szezonban. Azt is értékelnünk kell, hogy mennyi labdát kapnak a társai a mozgásai miatt, és mindig kiemelt figyelmet kap.”