Chiellini – az elmúlt nyolc év legerősebb Juveja

A Juventus csak a 81. percben talált be a Frosinone ellen, de végül 2:0-ra nyertek Cristiano Ronaldo és Federico Bernardeschi góljaival.

“Koncentráltak, élesek maradtunk végig. Ezek nehéz mérkőzések nyugodt ellenfelek ellen, ilyenkor könnyen elkezdhetsz pánikolni és buta hibákat véteni.” -nyilatkozta a kapitány a Sky Sport Italiának.

“Azzal a minőséggel ami nekünk van szinte lehetetlen, hogy 90 perc alatt ne találjunk be, szóval csak várnunk kellett a pillanatra.”

 

“Senki se várt el mást Cristiano Ronaldotól és a kevés góljai a legkisebb problémánk.  Szerencsétlen helyzet volt, piros lapot kapott szerdán a Valencia ellen a Bajnokok Ligájában, de mindig is fontos játékos lesz.”

“Nem lepett meg Bernardeschi fejlődése. Az Ő sorsa, hogy nagyon fontos legyen a Juventusnak. Szerintem Paulo Dybala játéka is fontos volt ma, hiszen rengeteg szabadrúgást kiharcolt amivel lélegzethez jutottunk, ha ezzel a hozzáállással dolgozik, akkor jobb mint egy éve.”

Chiellinit megkérdezték, hogy honnan merít motivációt a Juventus hét, sorozatban megnyert Scudetto után.

“Nagyszerű példaképeim voltak, mint Fabio Cannavaro, Andrea Pirlo, Alessandro Del Piero és Gigi Buffon. Minden edzésen jobbak szerettek volna lenni, hogy a mérkőzés a tiéd legyen, ez az igazi titok.”

A mostani Juve a legjobb amiben valaha szerepelt?

“Szerencsésnek mondhatom magam, mert olyan játékosokkal játszhattam együtt, mint Lilian Thuram és Cannavaro. Láttam a Juventusban játszani Ciro Ferrarat és Paolo Monterot, kicsit vissza menve az időben Claudio Gentilet és Gaetano Scireat is. A labdarúgás sokat fejlődött, nem igazán lehet összehasonlítani a múlttal.”

“Amit mondhatok, hogy egyértelműen a legerősebb az elmúlt nyolc évben.”

Megosztás:

 

×

Követsz minket Facebookon?