Milan is elkezdi az Európa Ligát

A Milan a tulajdonos váltás után a nyáron remekül erősített és a Bajnokok Ligáján való indulást tűzték ki maguknak célul. A bajnokság ennek megfelelően indult, hiszen előbb a Napoli ellen rukkoltak elő remek teljesítménnyel, közel 60. percig (utána totális összeomlás és vereség), majd a Roma elleni hazai pályán, még jobb teljesítmény és utolsó másodperces győztes góllal, otthon tartották a 3 pontot. Hétvégén Cagliari ellen játszottak idegenben és nagy meglepetésre csak döntetlent tudtak kiharcolni a gyenge kezdés után.
Egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, de ha a kis csapatok ellen pontokat hullajtanak, akkor nehéz lesz onnan a Bajnokok Ligájába jutni.
Van egy másik út is a klub előtt, mégpedig az Európa Liga megnyerése, amire az idén több esélyük van, mint tavaly volt, de ehhez minden mérkőzést komolyan kell venni a csoport körben is egészen addig, amíg nem biztos a csoport elsőségük.

A Sky sport szerint Gattuso elvileg sokat fog változtatni kezdő csapatán, de a kulcsjátékosokat bennhagyja, így Gonzalo Higuain is kezdő lesz a Dudelange ellen (Cutrone még mindig bajlódik sérülésével) és a védelem vezére, Romagnoli is játszani fog.

Dudelange – Milan

 

Várható kezdők:

Milan (4-3-3): Reina; Abate, Caldara, Romagnoli, Laxalt; Bertolacci, José Mauri, Bakayoko; Borini, Higuain, Castillejo

Dudelange (4-5-1): Frising, Jordanov, Schnell, Prempeh, El Hriti, Stolz, Kruska, Coutourier, Pokar, Sinani, Turpel

Tippem: 0-2