Eusebio nyilatkozata a Real elleni vereség után

Eusebio most foghatja a fejét, 4 meccs óta nyeretlenek

 

A Róma edzője, Di Francesco nyilatkozott a Real Madrid ellen elvesztett mérkőzés után.

“Az első félidőben szenvedtünk a játéktudásuk és a labdáik miatt, mert ők megtalálták, hogyan járassák könnyen körbe a labdát, azokat a járatokat.”

 

“Sajánlatos, hogy hiába voltak meg a lehetőségeink, hogy kontrákból megsebezzük őket, mi mégis túl sok hibát vétettünk és az utolsó labdánk sose volt jó. Tudtunk, hogy hagynak nekünk teret de nem használtuk ki a többségét.”

“Szerintem ez több volt mint félénkség, minőségben túl kevesek voltunk. Nem adhatjuk el a labdát egy olyan csapat ellen, mint a Real Madrid, amikor ilyen nehéz elvenni tőlük.

“Hogy pár pozitívumot nézzek, egy olyan csapattal találkoztunk amelyik sokkal magasabb szinten játszik nálunk és mi tudtuk ezt. Most erőt kell adnunk a játékosoknak, az előző szezonban remek dolgokat értek el, természetes, hogy most többet várunk el tőlük.”

 

A Roma védői nem bírtak a Real új 7-esével, a csereként beállt Mariano Diazzal

A Romanak még mindig van esélye javítani, hiszen a csoport másik két csapata a Plzen és a CSZKA Moszkva 2:2-es döntetlent játszott, így még ellenük bőven javíthatnak és ha a visszavágón legyőzik a Realt akár még csoport elsőként is továbbjuthatnak.