Craig Bellamy szerint Harry Kanenek pihenőre van szüksége

A Tottenham holnap a Livepoollal fog összecsapni 13:30-kor ‘hazai’ pályán, vagyis a Wembleyben. Pochettino elég nehéz kihívás elé néz, mivel mind Lloris és Dele Alli sérültek, míg Harry Kane formán alul teljesít.

Kane hiába szerzett már két gólt idén, a játékán meglátszik a nyári világbajnokság fáradalmai, és hogy eddig minden meccsen pályára lett küldve a PL-ben, míg a Nemzetek Ligájában is játszott az Angol válogatott szineiben.

“Ez igen nehéz Mauricio Pochettinonak. Én szeretem őt, mint menedzsert, de azt kellett volna mondania, ‘Én nem foglak játszatni, pihenésre van szükséged, ezért nem fogsz az elkövetkező 2-3 mérkőzésen pályára lépni, szóval menj el nyaralni, frissülj fel, mert szükségem lesz rád a szezon hátralevő részében'” – nyilatkozta Craig Bellamy a The Debatenek.

 

Bellamy szerint az Angol válogatottnak is pihentetnie kellett volna Kanet, mintegy hálaként a világbajnokságon hozott formájáért, hamár a Spurs nem teszi ezt meg. Ez a két hét ideális lett volna egy kis felfrissülésre, mielőtt még komolyabb sérülés lesz az ára, a folyamatos hajtásnak.

Érdemes lenne megfontolnia Pochettinonak és Southgatenek Bellamy tanácsát, és kis kimenőt adniuk az angol gólzsáknak, mielőtt még hosszú hónapokra kellene nélkülözniük sérülés miatt. Mindenesetre Kane valószínűleg pályára lép majd a hétvégi rangadón, mivel túl értékes tagja a csapatnak, hogy nélkülözzék. Reméljük Bellamy ‘jóslata’ nem fog valóra válni.