Jorginho nehéz estéje

Jorginho, olasz középpályás akit a nyáron 57 millió fontért igazolt le a Chelsea, betalált büntetőből a lengyelek ellen, de ezzel csak kiegyenlítette a mérkőzést. Lengyelország vezetett és a gól előtt Jorginho adta el a labdát.

Őszintén nyilatkozott a mérkőzésről a korábbi Napoli sztár és bevallotta, hogy nem nagyon ízlett neki az emberfogás – valószínűleg a Premier League riválisok is sűrűn fogják ellene használni majd a jövőben.

“Nem találtuk a jó passz sávokat így nem tudtunk a saját sebességünkkel játszani. Személyesen túl sok hibát követtem el.”- mondta a Rai Sportnak.

 

“Amikor szoros ember fogással őriz az ellenfél akkor a csapattársaidnak kell helyett teremteni. Megpróbáltam minél többet segíteni a csapatnak.”

“Nem ez volt a legjobb mérkőzésem és rengeteg hibát vétettem, az egyikből lőtték a lengyelek a góljukat. Nem kaptam annyi labdát mint szoktam, próbáltam irányítani a többieket, hogy hová helyezkedjenek, üres helyeket teremteni.”

“Nem cipelhettem sokáig a labdát amikor emberfogással őriztek. Lehettem volna önző és megtartani a labdát, de a csapatnak jobb, ha inkább széthúzzuk a csapatot és olyannál van aki előtt üres hely van.”

Jorginho gyenge teljesítménye több mint valószínű felnyitotta a Chelsea riválisainak a szemét és Angliában is sűrűn fogják ellene az ember fogást alkalmazni.

Megosztás:
Láttad már?
Cresta Posts Box by CP