Marcelo a Real Madrid TVnek nyilatkozott.

Marcelo a Real Madrid TVnek beszélt a jövőjéről, a Juventusos pletykákról és brazil csapattársáról Viniciusról is.

“Nagyon boldog vagyok Madridban.” mondta. “Az emberek tudják a helyzetemet, sok év van még hátra a szerződésemből és boldog vagyok itt. Számomra a legjobb klub az egész világon és mindig is a legjobb klubban akartam játszani.”

“Ezzel a kérdéssel kapcsolatban pletykák azóta vannak, hogy itt vagyok. Itt szeretnék játszani a Real Madridnál és mindig a maximumomat nyújtom a legjobb klubnak.”

 

Amikor a koráról kérdezték: “Sok évet szeretnék játszani még Madridban, sokkal jobban figyelek magamra, mint 18 éves koromban természetesen, a futballisták így tesznek.”

“Csak egy gyerek.” válaszolta a bal hátvéd amikor a csapattársáról Viniciusról kérdezték. “Amikor megérkeztem a csapathoz csak 19 éves voltam, azt hittem felnőtt vagyok és most hogy visszanézzek csak egy gyerek voltam. Ő is, sokat kell még tanulnia, de legjobbra hallgathat. Sergio és Casemiro tanácsokat ad neki, ahogy én is. Sikeres lesz a Real Madridban ez 100%, de Ő még csak egy gyerek.”

“Közösségi média alapján sok mindent megtudhatnak a szurkolók a játékosokról.” mondta amikor visszatért a Juventus pletykához. “De a legtöbb dolog zárt ajtók mögött történnek. Sokan alkotnak véleményt olyan dolgok alapján amik nem igazak. Rengeteg képtelenséget látok, de ahogy mondtam olyan vagyok, mint Vinicius és olyan erős vagyok, mint egy 18 éves. Kitöltöm a szerződésemet.”